Αρχική Σελίδα Νέα

Πλεονεκτήματα του δαπέδου SPC

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Βινυλίου δάπεδο WPC για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Βινυλίου δάπεδο WPC για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
καλή υπηρεσία

—— John

Η ποιότητά σας είναι υψηλή.

—— Έμιλυ

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πλεονεκτήματα του δαπέδου SPC
img.alt

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ

Το δάπεδο SPC είναι ασφαλές και φιλικό προς το περιβάλλον, και δεν κάνουν επίσης καμία ζημιά στο περιβάλλον και το ανθρώπινο σώμα. Το δάπεδο SPC δεν περιλαμβάνει κανένα ραδιενεργό στοιχείο και καμία φορμαλδεΰδη. Όλα τα προϊόντα έχουν την πιστοποίηση ASTM, CE, αποτελέσματος πατωμάτων, ΗΜΟ και DIBT.

 

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟΣ & ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Η ξύλινη επιφάνεια άμιλλάς της δεν θα είναι ολισθηρή επειδή το δάπεδο SPC έχει μια δομή υψηλής πυκνότητας, που κρατά το παλαιότερο και χρηματοκιβώτιο παιδιών. Το πέτρινο υλικό και το κεραμικό κεραμίδι είναι ανίκανα να συγκρίνουν με αυτό το σημείο. Είναι επίσης αδιάβροχο και αλεξίπυρο.

 

ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΡΟΣ

Το βάρος του πατώματος PVC είναι ελαφρύτερο από τις ξύλινες σανίδες, τα κεραμικά κεραμίδια και άλλα κεραμίδια πετρών. Επομένως, είναι καταλληλότερο για τα κτήρια με περισσότερα από 3 πατώματα, μπορεί να μειώσει την ικανότητα ρουλεμάν της οικοδόμησης καθώς επίσης και να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ευκολία μεταφέροντας.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Υπάρχουν διάφορες ξύλινες μορφές και φυσικές μορφές τυπώνοντας τις ταινίες με την υψηλή προσομοίωση για την επιλογή σας.

 

ΕΞΟΧΗ ΑΝΤΟΧΗ

Η αντοχή του επίγειου υλικού βρίσκεται στο υλικό και το πάχος του στρώματος ένδυσης. Η επιφάνεια του πατώματος PVC καλύπτεται με το ειδικό πολυμερές υλικό 0.3mm/0.5mm (στρώμα ένδυσης) που έχουν την ισχυρή αντοχή. Το στρώμα ένδυσης στο πάτωμα PVC είναι ανώτερο από μια λεπτή διαφανή ταινία στις τοποθετημένες σε στρώματα ξύλινες σανίδες ή ένα στρώμα του λούστρου στο κεραμικό κεραμίδι.

 

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Νερό χρήσης για να καθαρίσει τα πατώματα στην καθημερινή συντήρηση.

 

ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το ύψος της επίγειας διαφοράς μπορεί να είναι +/- 2 χιλ. που λύνουν τα προβλήματα διακένωσης και να σχηματίσουν αψίδα των παραδοσιακών δαπέδων. Όταν το έδαφος είναι επίπεδο, το πάτωμα PVC μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα χωρίς προσθήκη οποιουδήποτε τσιμέντου, της άμμου ή άλλου υλικού.

 

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΙΤΕΣ

Το φυσικό ξύλινο σχέδιο στο υλικό PVC παρέχει ότι χαλαρώστε το αίσθημα με το χρηματοκιβώτιο από το πρόβλημα τερμιτών.

Χρόνος μπαρ : 2018-10-08 09:14:38 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Jyhoto Eco Technology Development Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-532-8517-1537

Φαξ: 86-532-8517-1537

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)