Αρχική Σελίδα Νέα

Τι είναι ΔΆΠΕΔΟ SPC;

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Βινυλίου δάπεδο WPC για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Βινυλίου δάπεδο WPC για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
καλή υπηρεσία

—— John

Η ποιότητά σας είναι υψηλή.

—— Έμιλυ

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Τι είναι ΔΆΠΕΔΟ SPC;
img.alt

Το ΔΆΠΕΔΟ SPC (άκαμπτος πυρήνας LVP) είναι μια βελτίωση και η βελτίωση του άκαμπτου βινυλίου δαπέδου πολυτέλειας πυρήνων (δάπεδο LVT), τα κύρια προϊόντα για το άκαμπτο δάπεδο πυρήνων future.SPC συνδυάζει τη δύναμη της πέτρας και την ομορφιά του ξύλου, ένα για όλη τη λύση για την εγχώρια διακόσμησή σας.


Το δάπεδο SPC κατασκευάζεται από το UV επίστρωμα, στρώμα ένδυσης, στρώμα τυπωμένων υλών SPC, πυρήνας SPC, ισορροπημένο στρώμα. Για την υποστήριξη, τη EVA, τον αφρό ή το ξύλο ως επιλογή όλες IXPE του Κορκ διαθέσιμες. Τα πλεονεκτήματά του συμπεριλαμβανομένης της καλής σταθερότητας διάστασης, υψηλή δύναμη φλούδας, λίγος θόρυβος κατά να περπατήσουν επάνω, καμία στρέβλωση, καμία διαστρέβλωση, 100% στεγανοποιούν, θερμαίνουν και ηχούν τη μόνωση, φιλικό προς το περιβάλλον άκαμπτο πάτωμα, καμία επιβλαβής εκπομπή.

 

Το δάπεδο SPC είναι το πλαστικό σύνθετο δάπεδο πετρών, συνδυάζει τη δύναμη της πέτρας και η ομορφιά του ξύλου με πέντε στρώματα με σκοπό να αντισταθούν στην ένδυση και να διατηρήσουν έναν πολυτελή ψάχνει τις δεκαετίες. Το SPC είναι επίσης ένα αεράκι που εγκαθιστά, που καθαρίζει, και που διατηρεί, παρέχοντας τη ρεαλιστική τρισδιάστατη αντένσταση των φυσικών υλικών συμπεριλαμβανομένων των ξύλινων σανίδων, το αποτυπωμένο σε ανάγλυφο κεραμίδι, και τις μαρμάρινες και υφαμένες συστάσεις. Οι αποδόσεις επισκιάζουν των περισσότερων από τα πατώματα στις αγορές, θεωρείται ως επανάσταση στη διακόσμηση επιφάνειας πατωμάτων. Επειδή εγκατέστησε τέλεια κάθε γωνία του σπιτιού σας, ανεξάρτητα από τις κουζίνες, τις κρεβατοκάμαρες ή τα λουτρά.

Χρόνος μπαρ : 2018-10-17 14:57:17 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Jyhoto Eco Technology Development Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-532-8517-1537

Φαξ: 86-532-8517-1537

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)