Να στείλετε μήνυμα
news

Απαιτήσεις για το δάπεδο SPC στην επεξεργασία

May 8, 2023

Το δάπεδο SPC οι ακόλουθες απαιτήσεις απόδοσης στη λειτουργία και το σκοπό του: χαμηλή διακένωση, warpage, και καλή ανθεκτικότητα  Μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν είναι εύκολο να παραμορφώσει και έχει την καλή δύναμη κλειδώματος στα διάφορα περιβάλλοντα, καθώς επίσης και μια ορισμένη δύναμη αποφλοίωσης μεταξύ του υποστρώματος και της ταινίας. Και όπως είναι γνωστό, η απόδοση των προϊόντων εξαρτάται κυρίως από τον τύπο και τη σύνθεση των υλικών και τη δυνατότητα του εξοπλισμού επεξεργασίας. Έτσι, ποιες είναι οι απαιτήσεις για το δάπεδο SPC από την άποψη της επεξεργασίας; Ρίξτε μια ματιά από κοινού.

 

Απαιτήσεις επεξεργασίας δαπέδων SPCτα τελευταία νέα της εταιρείας για Απαιτήσεις για το δάπεδο SPC στην επεξεργασία  0

 

1. Λόγω του μεγάλου όγκου εξώθησης της γραμμής παραγωγής δαπέδων SPC και της ανάγκης για τη σε απευθείας σύνδεση ελασματοποίηση, η σταθερότητα της συνεχούς παραγωγής είναι κρίσιμη

2. Λόγω της υψηλής πλήρωσης του δαπέδου SPC, της αυστηρής ένδυσης βιδών και της υψηλής αξίας βιδών, είναι απαραίτητο να εξεταστεί ο αντίκτυπος της ζωής βιδών στο συνολικό κόστος

3. Το πάτωμα είναι σχετικά λεπτό, με τις μικρές απαιτήσεις ανοχής πάχους, και τη γρήγορη ταχύτητα εξώθησης, επομένως απαιτώντας την καλή υλική διασπορά, την απόδοση plasticization, και flowability.

 

Εξοπλισμός επεξεργασίας πατωμάτων SPC

 

1. Υψηλή αντοχή, σχετικά χαμηλή πίεση εξώθησης, και καλό βαρέλι βιδών plasticization

2. Σχεδιάστε μια φόρμα με τη λογική και ομοιόμορφη απαλλαγή

3. Ένα πολυ κυλώντας σύστημα ρόλων με την απλή ρύθμιση λειτουργίας και τον ακριβή έλεγχο πάχους

4. Η μεμβράνη καθοδήγησε τον έλεγχο έντασης και το σύστημα διορθώσεων είναι ακριβές και αξιόπιστο

5. Κατοχή του ικανοποιητικών διαστήματος και της ικανότητας ψύξης

6. Η κοπή και η κίνηση δεν πρέπει να έχουν τα δυσμενή αποτελέσματα στην εμφάνιση και το βαθμό στρέβλωσης του πίνακα

7. Επιλογή κατασκευαστών: Δεν πρέπει να ακολουθήσουμε τυφλά την παραγωγή, αλλά επιλέγουμε το μέγεθος της βασισμένης στη μηχανή μόνοι μας σειράς πάχους φύλλων. Το μέγεθος του εξωθητή και το πάχος του φύλλου πρέπει εύλογα να αντιστοιχηθούν.