Να στείλετε μήνυμα
news

Μερικά πράγματα εσείς πρέπει να ξέρουν για το δάπεδο SPC

April 27, 2023

Ξέρτε το δάπεδο SPC

Το SPC αντιπροσωπεύει ένα πολυμερές σύνθετο υλικό πετρών με ένα στρώμα υποστήριξης ασβεστόλιθων, τη σκόνη PVC, και το σταθεροποιητή, ο οποίος έχει την υψηλότερη πυκνότητα από το πυκνό δάπεδο LVT. Το δάπεδο SPC είναι επίσης ένα πολύ ασφαλές πάτωμα επειδή δεν χρησιμοποιεί τους διαλύτες ή τις επιβλαβείς κόλλες, ούτε αυτό χρησιμοποιεί οποιεσδήποτε ουσίες που μπορούν να απελευθερώσουν τις επιβλαβείς πτητικές ενώσεις στο Ποε αέρα. Η περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη είναι μακριά κάτω από τα νομικά πρότυπα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 0,33 ή 0,55 στρωμάτων επιφάνειας που βασίζονται με βάση το κανάλι, προκειμένου να εγκατασταθεί το πάτωμα σε οποιοδήποτε επίπεδο από το σπίτι, εμπορικό σε βιομηχανικό. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε κατώτατο πάτωμα, ακόμη και σε ένα μέγιστο πάτωμα διαφυγών 5mm, ή σε μια σκληρή και επίπεδη επιφάνεια, αλλά το πάχος στρωμάτων είναι 1.5mm. Και για αυτά τα πατώματα, οι πιθανές ανεπάρκειες του κατώτατου πατώματος μπορούν να διορθωθούν. Το στρώμα επίσης προ τοποθετούνται με το δάπεδο SPC, το οποίο εξασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο της υγιούς μόνωσης.

Ποιο είναι το πάχος του δαπέδου SPC;

Χρησιμοποιώντας τους άκαμπτους πυρήνες, το πάχος του βινυλίου δαπέδου δεν θα είναι πλέον σημαντικό. Όλο το περιεχόμενο εσείς διάβασε στο βινυλίου πίνακα βάσεων που λέει ότι “more=better” δεν θα είναι πλέον ο ίδιος. Με τη χρησιμοποίηση του δαπέδου SPC, οι κατασκευαστές έχουν δημιουργήσει το ultra-thin και εξαιρετικά ισχυρό δάπεδο. Τα βινυλίου κεραμίδια πολυτέλειας με έναν άκαμπτο πυρήνα κατασκευάζονται ειδικά με τα ultra-thin και ελαφριά χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά με ένα πάχος όχι περισσότεροι από 6 χιλιοστόμετρα

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του δαπέδου SPC;τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μερικά πράγματα εσείς πρέπει να ξέρουν για το δάπεδο SPC  0

100% στεγανοποιήστε: κατάλληλος για τις θέσεις με τα κατοικίδια ζώα και τις περιοχές ευαίσθητες στο νερό και την υγρασία. Εάν είναι βρώμικα παπούτσια ή ανατροπή του υγρού στο πάτωμα, αυτό δεν είναι πλέον ένα πρόβλημα.

Τελειοποιήστε για τα ατελή υπο- πατώματα: Χρησιμοποιημένος για το μεγάλο δάπεδο με τα ανώμαλα υποστρώματα, ως εύρωστος και ανθεκτικός πυρήνας σιδήρου σχεδιάζεται συγκεκριμένα για αυτήν την κατάσταση και μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε υπάρχουσα σκληρή επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων των κεραμικών κεραμιδιών.

Εξαιρετικά ανθεκτικός: Το βινυλίου δάπεδο SPC είναι το ανθεκτικότερο και ανθεκτικό βινυλίου δάπεδο στην επιλογή αγοράς. Ρεαλιστικές πτυχές του ξύλου και της πέτρας: Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, το βινυλίου δάπεδο είναι σχεδόν ίδιο με το αρχικό υλικό, και τις ξύλινες ατέλειες, τους κόμβους, ή οποιαδήποτε χαρακτηριστικά γνωρίσματα πετρών που θέλετε να ξαναδιπλώσετε μπορείτε επίσης να ξαναδιπλωθείτε.

Μηά συντήρηση: Η επιφάνεια του βινυλίου δαπέδου SPC δεν απορροφά τους λεκέδες και είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί. Επομένως, είναι επίσης τέλειο σε ισχύ όπως οι φραγμοί και τα εστιατόρια. Όλο που πρέπει να καθαρίσετε είναι η ηλεκτρική σκούπα και το υγρό ύφασμα. Πέστε αντίο στους φθαλικούς εστέρες: 100% φθαλικός εστέρας ελεύθερος, συνήθως χρησιμοποιημένος στην παραγωγή των βινυλίου ενώσεων δαπέδων A+certification

Καμία διόγκωση/διακένωση: Το παραδοσιακό ξύλο, το φύλλο πλαστικού, ή το επιπλέον δάπεδο LVT απαιτούν περισσότερη προσοχή για να δοθούν στο γεγονός ότι η διόγκωση και η διακένωση μπορούν να αναγκάσουν το πάτωμα για να κινηθούν ή να παραμορφώσουν. Οι άκαμπτοι πυρήνες δεν θα επεκταθούν ή δεν θα συμβληθούν ακόμη και παρουσία της υγρασίας.

Εύκολη και εγκατάσταση DIY: Το βινυλίου δάπεδο SPC επιπλέει και εξοπλισμένος με ένα σύστημα συναρμολογήσεων κρότου, που καθιστά το εύκολο να εγκαταστήσει και στις αρχικές και υπάρχουσες επιφάνειες.

Υγιής απορρόφηση: Ο πυρήνας SPC βοηθά να απορροφήσει τον ήχο, και εάν συνδυάζεται με ένα sound-absorbing στρώμα, η άριστη υγιής μόνωση μπορεί να επιτευχθεί.

Πρόσθετη διατήρηση ζεστασιάς: Είναι γνωστό ότι οι άκαμπτοι πυρήνες μπορούν να παρέχουν την πρόσθετη διατήρηση ζεστασιάς, ειδικά όταν συγκρίνεται με τα κρύα κεραμίδια.

Πού θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε το δάπεδο SPC;

Εμπορικές και πολυσύχναστες περιοχές: ειδικά κουζίνες και εμπορικά λουτρά που απαιτούν το αδιάβροχο δάπεδο λόγω της βαριάς κυκλοφορίας. Επίσης ευρέως χρησιμοποιείται στα μανάβικα και άλλα περιβάλλοντα όπου τα υγρά χυσίματα εμφανίζονται συχνά. Κουζίνα: Αδιάβροχος και εύκολος να καθαρίσει, καθιστώντας το πάτωμα πολύ κατάλληλο για τη χρήση στην κουζίνα

Λουτρό: Λόγω της αδιάβροχης λειτουργίας του, το βινυλίου δάπεδο πολυτέλειας SPC είναι μια άριστη επιλογή για να παρέχει στο λουτρό σας μια εμφάνιση ρεαλιστικών ξύλινη ή πετρών.

Υπόγειο: Τα υπόγεια είναι επιρρεπής σε πλημμύρα και πλημμύρα, τόσο το αδιάβροχο σκληρό δάπεδο είναι μια καλή επιλογή. Επιπλέον, συνήθως δεν ξοδεύετε πολλή ώρα στο υπόγειο, έτσι η μείωση της ελαστικότητας δεν είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα.